Forfatter Emne: Zorin Os 8 Installation  (Læst 1525 gange)

Offline Blfriis

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 611
  • Vis profil
Zorin Os 8 Installation
« Dato: Januar 31, 2014, 02:05:13 am »
Zorin Os 8 er som bekendt udkommet,desværre er der nogen der oplever problemer med installationen.Der er 2 problemer som kan drille,det første problem er at hen mod slutningen af installationen, får man en meddelelse om at installationen er mislykket.Problem nr 2 er at når den er færdig installeret logger den ind på gæstekontoen, uden rettigheder og mulighed for at opdatere. Men frygt ikke der er mulighed for at problemernes løses.

Har du ikke mod på disse drillerier, Hent og installer istedet Zorin 6 LTS udgaven

Får du fejlmeddelsen til sidst, om at installationen er mislykkes, har du 2 muligheder, enten kan du lade den lave en fejl rapport og sende den afsted, forsæt med at køre systemet live, derefter klik på installations ikonet igen og lad den installere endnu engang, anden gang vil installationen højst sandsynlig lykkes.

Den anden mulighed du har, er at starte en livesession op, når systemet er startet op klik på menuen i nederste venstre hjørne Z og søg på gparted,start gparted op og formater det drev som Zorin skal installeres på, formater til ext4. Når den er færdig med at formaterer klik så på installer ikonet på skrive bordet, og lad den installere.Skulle ikonet være væk kan du også fra menuens søgefelt, søge på installer.Så skulle installationen også lykkes.


Når installationen er lykkes, bliver man logget ind på gæstekontoen,Så skal du blot logge ud og så ind på din egen konto for at kunne opdatere osv. I nogle tilfælde kan din egen konto ikke ses når du er logget ud.Hvis det er tilfældet klik på selve firkanten hvor der står gæste konto, og brug pilene op og ned, så kommer dit egen konto frem og du kan logge ind.

Det er ganske vist lidt besværligt, men har du mod på at gå igang kører Zorin 8 rigtig godt.Har ladet mig fortælle at problemet også kan opstå i Ubuntu, som Zorin er bygget på. Jeg håber fejlen snart bliver rettet.


Når installation er færdig kan du følge installationsguiden for Zorin 7 Husk Medibuntu ikke længere virker, men filen til at se dvd med, er includeret i Zorin OS 8.
« Senest Redigeret: Januar 31, 2014, 08:23:02 am af Blfriis »
Virker det, la' v?r og pil !!!

Offline Blfriis

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 611
  • Vis profil
Sv: Zorin Os 8 Installation
« Svar #1 Dato: Januar 31, 2014, 02:29:06 am »
Virker det, la' v?r og pil !!!