Menu

Vis indlæg

Her kan du se alle indlæg fra den valgte bruger. Bemærk, at du kun kan se indlæg i de kategorier, du i øjeblikket har adgang til.

Vis indlæg Menu

Indlæg - Blfriis

#601
Snik snak / Ønsker til Forum
Januar 06, 2012, 01:24:57 AM
Hej alle og tak for opbakningen til forummet,Jeg vil jo gerne at vi alle føler os godt tilpas her så hvis i har nogle ønsker eller vi mangler noget, så svar på tråden her.Jeg ved godt at det ikke er nemt at gøre alle tilfredse men vi kan jo prøve ;D
#602
Guides / Zorin på dansk
Januar 06, 2012, 12:31:21 AM
Når du har fået Zorin-Os installeret vil du nok gerne have den på dansk, det kan også godt lade sig gøre, dog kan der være enkelte programmer som endnu ikke er oversat.Men start maskinen op og når du kommer til login skærmen, klik da på dit brugernavn (du skal ikke logge ind) så kommer der en ' bjælke ' op nederst på skærmen.


Klik på ' other ' og find dansk skriv derefter din kode og login.

Skriv 'sprog' i søgelinjen og klik på sprogunderstøttelse


Klik derefter på opdater.. og derefter på installer... og på apply wide system i regional formats skriv login koden hvergang den spørger efter koden.Genstart pc og tjek at der står dansk i 'bjælken ' ved logind skærmen.. når du er logget ind starter du sprog understøttelse igen og bliver mødt af dette skærmbillede.


klik på installer og tast koden så skulle det være på dansk.. husk efter installation af sprog lige tjekke for opdateringer.Hvis systemet ikke er blevet det.
Men husk at det ikke er alle programmer der er oversat.
#603
Snik snak / Sv: Tillykke med det nye forum.
Januar 05, 2012, 11:33:16 PM
Hej eyvind og velkommen til forummet.. ja man skal helst afmontere alle eksterne HD ellers skal man ihvertfald holde godt øje med hvor det er den foreslår at installere.. men jeg håber da ikke det har taget modet fra dig.. jeg synes det er et rigtig godt system.. ;D
#604
Ønskede guides / Sv: zorin os- tillykke fra aalborg
Januar 05, 2012, 09:51:45 PM
http://installation.zorin-os.dk/#home  der er der lidt om download af zorin
#605
Regler og bekendtgørelser / Regler
Januar 05, 2012, 10:12:57 AM
Guides til it kriminalitet vil blive fjernet,og det gælder hvad enten det drejer sig om pirat kopiering eller guides til at hacke andres pc osv.Hvis du opdager emner af den slags kontakt admin.

Emner af diskriminerende art, religiøs, politisk, racistiske osv vil også blive fjernet og hvis en bruger gentagne gange gi'r udtryk for den slags vil vedkommende blive bortvist.Så lad nu vær med den slags tak.

Spammere vil ligeledes blive bortvist
#606
Ny på forumet begynd her / Zorin-Os email
Januar 05, 2012, 10:07:41 AM
Hvis du ønsker en @zorin-os.dk så send mig en besked med hvad den skal hedde og hvilken kode du vil have, så skal jeg oprette en mail til dig  ;D.
#607
Hej og velkommen til Vores lille Zorin-Os forum
Vores forum skal først og fremmest være et sted hvor vi kan nyde og yde support til Zorin og hvor vi skal ha det rart.For at det kan lade sig gøre er vi nød til at ha' lidt regler ang opførsel.

Så den gamle og efterhånden slidte sætning ' behandel andre som du selv vil behandles ' den passer jo nok meget godt.Og brug din sunde fornuft så er vi jo nået, et godt stykke af vejen.

Jeg håber du vil få gavn og glæde af forummet.   
#608
Guides / numlock indlæses ikke
Januar 05, 2012, 01:15:50 AM
Hvis den ikke indlæser numlock ved login prøv denne i terminal,

sudo apt-get install numlockx

og genstart derefter..

Det kan også gøres grafisk.

Ã...ben softwarecenteret skriv numlockx i søgefelt (se billede)

klik på installer skriv adgangskode (samme som ved login) og lad den installere,når den er færdig genstart
#609
Udgivelser & Meddelelser / Blog
Januar 05, 2012, 12:00:17 AM
Her er vores Zorin-Os blog I er alle velkommen til at kommentere eller oprette et emne.
#610
Guides / Installation af Zorin-Os
Januar 04, 2012, 11:29:18 PM
Når du har hentet den valgte udgave af zorin-os ned og fået den brændt ved laveste hastighed,er du ved at være klar til selve Installationen, først skal du have pc'n til at boote op på skiven eller usbpen.Det kan man gøre fra bios, hvordan du kommer i bios er lidt forskelligt fra pc til pc, men som regel er det enten Esc eller delete eller en F tast men det står nederst på skærmen når den lige er ved at starte op.Flere nyere pc'r har også en tast hvor du kan ændre boot rækkefølgen på for en enkelt gang, men igen står det nederst på skærmen, når den starter op.Når den så er bootet op ser du dette skærmbillede.Der skal du så vælge om du vil prøve zorin live,vælger du denne sker der ingen ændring af dit nuværrende system.Så kan du teste om alt virker som det skal, og så vælge at installere senere.du kan også vælge at starte: Start the installer directly det vil starte installationen med det samme.når du har valg at installere er det næste skærmbillede dette.Her vælger du dansk og klikker på næste.


så skal der helst være 3 grønne 'flueben'


Så skal du tildele plads på HD, du kan enten vælger slet disk og installer zorin,denne mulighed sletter ALT på hd.Du kan også vælge ved siden af nuværende systemer(dette er dog ikke vist da det er en ren HD) den 3 mulighed ' noget andet' der kan du selv tildele zorin plads på HD og vælge hvor bootloader skal placeres men her skal du vide hvad du laver.
når det så er valgt ,skal du lige udfylde navn og oprette en kode,det er vigtigt at det er en kode du kan huske.. her kan du også vælge om din hjemmemappe skal krypteres.


Så bliver Zorin-Os installeretGenstart og husk at fjerne dvd eller usb pen


Når den er genstartet og når til login siden, klik på dit brugernavn så kommer der en bjælke op med et lille flag (sprog) klik på more find dansk klik ok og login

#611
Guides / Spotify med Zorin-Os (Opdateret)
Januar 04, 2012, 11:11:43 PM
Hej jeg har idag 06 sept. 2012 prøvet at installere spotify på Zorin 6 ultimate og det lykkedes  ;D. Måden jeg gjorde det på denne gang var at jeg gik ind på deres side.Hentede windows versionen ned, højre klikkede på exe filen. gik i egenskaber og under fanen rettigheder, satte jeg flueben ved " Tillad kørsel af filen som et program " under fanen " åben med " stod den til Wine.Så dobbelt klikkede jeg på filen og wine startede op og installerede.Til sidst loggede jeg på med min facebook konto og det kører der ud af  :D.


Men virker ovenstående ikke prøv da dette:

# 1. Tilføj denne til dine softwarekilder
deb http://repository.spotify.com stable non-free

# 2. Og derefter i terminal
sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 4E9CFF4E

# 3. kør i terminal
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade

# 4. Installer spotify i terminal med
sudo apt-get install spotify-client-qt

Så burde det virke med den gratis version
#612
Så har Zorin-Os Dk set dagens lys for første gang,det skete d. 04-01-12.Jeg har i et stykke tid kørt dualboot mellem ubuntu 11.10 og Zorin-Os og jeg er blevet så glad for Zorin-Os at jeg synes det fortjente sit eget lille forum her i Dk.Og den tanke luftede jeg for Uffe (simpel) så efter jeg forgæves selv havde sat og kæmpet med oprettelsen af forummet, sprang han til og satte det op for mig.Så en stor tak til dig Uffe.

Jeg håber at alle os der holder af Zorin-Os vil få mange gode stunder her og yde hinanden den hjælp og support til Zorin-Os som vi behøver.Udover et forum til Zorin-Os har jeg lavet et underforum til andre systemer, så hvis du har en ynglings distro som du synes fortjener en lille plads her så sig til, så finder vi ud af noget der  ;).
Sidst men ikke mindst velkommen til og lad os holde en god tone herinde, det er bedst for alle parter.
MVH BLfriis