Tv2play via Netflix

Startet af Blfriis, Februar 09, 2014, 11:07:38 PM

Forrige emne - Næste emne

Blfriis

Hejsa vil du gerne se tv2play i Zorin OS, skal du installere Netflix desktop, du behøver ikke pipelight.For at installere Netflix skal du køre følgende i terminalen.Start terminal ved at taste Ctrl+Alt+t Kopiere nedenstående og indsæt i terminal og tast Enter (knækpil).
sudo apt-add-repository ppa:ehoover/compholio && sudo apt-get update && sudo apt-get install netflix-desktop
tast din kode (login) Husk du kan ikke se når den bliver indtastet.Tast så Enter igen og senere J for ja.
Skulle der komme noget frem om at du skal acceptere fra Uela, skal du taste på tabulator tasten ( 2 modsat rettede pile i venstre side af tastaturet) Når ok er rød tast Enter, og med piletasterne naviger hen på JA til accept. Tast så Enter igen, og lad den installer færdig.

Når den er installeret, søg efter programmet og start det op, lad den opdatere.
Når netflixdesktoppen er startet og opdateret, kan du enten logge ind på netflix og se film, men du kan også åbne en ny fane, tast Ctrl+t så åbnes en ny fane og du kan gå ind på tv2play og logge ind.

Se video her.
Virker det, la' vær og pil !!!

Hjemmeplejen

Løsningen virker fint på ZorinOS 8. Har også prøvet med Pipelight http://www.webupd8.org/2013/08/pipelight-use-silverlight-in-your-linux.html som også kører fint
I once shot an elephant in my pajamas, how he got in my pajamas I'll never know.

Citat: Groucho Marx

Blfriis

Ja det virker vist også, men desværre ikke på alle pc'r... Det var en inde på facebook på Ubuntu DK siden, som ikke kunne få pipelight til at virke.Så via teamviewer og mobil tlf fik vi netflix til at virke, og via den kunne han så se tv2play... Så jeg ville jo lige dele den mulighed, hvis andre nu skulle sidde og døje.. ;)
Virker det, la' vær og pil !!!