Tastatur..

Startet af pj60, Februar 10, 2015, 11:29:23 AM

Forrige emne - Næste emne

pj60

Øv...nu har jeg mistet mine genveje på tastaturet til styring af lyd(gammel bærbar IBM) det har ellers virket rigtig godt, men pludselig er tasterne bare helt døde, så lyd op og ned kan kun tilgåes i lydindstillinger, jeg har den godt nok i menu linjen, men det er da godt nok irriterende..jeg tror det forsvandt efter en opdatering..men jeg ved det faktisk ikke helt..nogen der kan hjælpe?

Blfriis

#1
Hejsa.
Jeg har lige erfaret at min gør det samme, hvorfor den er begyndt på det ved jeg ikke, jeg har ikke lige lagt mærke til det før nu. Jeg har dog fundet en løsning så det kommer til at virke igen. hvis du går i system indstillinger, klikker på tastatur, så har du nederst en tekst " tekstindtastningsfelt". Så kommer dette billede frem.

Du skal så markere " Dansk " og klikke på det lille tastatur ikon (Musen viser hvor).

Mit tastatur viser så page up og page down, i stedet for lyd op og ned (blå tast), dit viser muligvis det samme.

Så går du tilbage til tastatur, finder fanen " genveje " og ved lyd og media, kan du så lave nye genveje, selvfølgelig med de samme taster. Jeg måtte dog tilføje Ctrl for at få det til at virke. Så nu ser mine indstillinger sådan ud, og jeg kan atter justere lyden.


Men fordi jeg skal bruge Ctrl tasten, er det ikke sikkert du skal på dit, nogle tastaturer skal man også bruge fn tasten.
Virker det, la' vær og pil !!!

pj60

Tak for svar, som jeg lige vil studere lidt grundigere, og undskyld mit sene svar, men jeg abonnerede åbenbart ikke på mit eget spørgsmål..mente jeg ellers, så jeg havde helt glemt det..sorry  :D

Blfriis

Det er helt i orden, men sig til hvis du finder en anden løsning, min opfører sig på samme måde  ;)
Virker det, la' vær og pil !!!