Afdelinger.

Startet af Blfriis, Februar 18, 2012, 02:32:09 AM

Forrige emne - Næste emne

Blfriis

Hej alle i kære zorinos  :D som i måske kan se har vi fået et board der hedder afdelinger,indtil videre er der kun 2 men hvis nogen af jer har tid, lyst og mulighed for at lave noget tilsvarende i det område hvor i bor, så sig endelig til så laver vi en afdeling til jer også.Det ville jo være fint om vi kunne få lidt små lokale afdelinger i gang, rundt om i landet. ;)
Virker det, la' vær og pil !!!

ruols

Lyder som en rigtig god idé. Men, er der noget man forpligter sig til? Her tænker jeg på, om man skal holde møder/sammenkomster med andre Zorin elskere...
Brug ikke tiden på, at se tilbage - det er alligevel ikke den vej du skal!

Blfriis

Hej og velkommen til forummet.Nej man forpligter sig naturligvis ikke da det jo er ganske frivilligt.man kan jo gøre det som man synes, vi var nogle stykker herfra Randers som gerne ville mødes hver anden uge, men har du lyst til at lave noget lignende i dit nærområde kan vi sagtens oprette en afdeling til dig, hvor du så kan skrive lidt om hvordan og hvorledes.Det er faktisk temmelig hyggeligt at mødes og udveksle erfaringer og hjælpe nye brugere i gang.. men sig endelig til hvis jeg kan hjælpe med noget..
Virker det, la' vær og pil !!!